Diverse Interiør

Der er 80 varer.

Det som får hjemmet til at føles hjemligt, er det interiør som du vælger til din boligindretning. Derfor har vi udvalgt en masse flot og unikt Glam interiør, som vi er sikre på, vil pynte i dit hjem og skabe en "wow-effekt" for dine gæster. I denne kategori finder du, en samling af Ottonia's Glam interiør, så her kan du frit gå på opdagelse og m...

Det som får hjemmet til at føles hjemligt, er det interiør som du vælger til din boligindretning. Derfor har vi udvalgt en masse flot og unikt Glam interiør, som vi er sikre på, vil pynte i dit hjem og skabe en "wow-effekt" for dine gæster. I denne kategori finder du, en samling af Ottonia's Glam interiør, så her kan du frit gå på opdagelse og mixe og matche, de ting som du synes vil skabe, et smukt og hyggeligt hjem for dig. Det er her du kan finde vores elegante Glam spejlrammer som du kan hænge på væggen, med dine bedste minder i. Du kan også finde diverse Glam vaser, knager, fade, lysestager, og meget andet, lækkert til dit hjem. Alle vores produkter er nøje udvalgt, ud fra den smukke Glam stil, som vi hos Ottonia arbejder ud fra. Hos Ottonia er vores passion at hjælpe dig, til at skabe et smukt, og trygt hjem for dig og din familie.

Mindre
Mere
Viser 1 - 12 af 80 varer
 • Elegante opbevarings kasser i beige
  Nyhed
  tilgængelig
  Elegante opbevarings kasse- toupe metallic
  2159

  Elegante opbevaringskasser i toupe med et touch af metallic. Kasserne er sorte inden i og har en fin detalje ved åbningen. De kan bruges i soverværelset til opbevaring af smykker, i bryggerset til nøgle eller noget helt tredje. De vil passer perfekt ind i en klassisk og feminin indretning. Prisen er pr. stk. 

  DKK. 279,95
 • Marmor bordskånere til drikke glas.
  Nyhed
  tilgængelig
  Marmor bordskånere til drikke glas.
  2156

  Urban bordskånere til drikke glas, med marmor effekt i sort og en lys grålig nuance.  Ønsker du at passe på dine overflader uanset om det er til hverdag, eller om du får gæster så du undgår ringe på dit bord? - Så er disse Urban bordskånere super fede, effektive samt dekorative.  Du modtager 4 stk. incl. en holder, så vist på billedet. 

  DKK. 129,95
 • Akryl bakke med spejl bund.
  Nyhed
  tilgængelig
  Bakke i læder look, med guld håndtag
  2155

  Her får du en super fed bakke, som vi tænker er oplagt til flere stilarter. Bakken har et læderlook, med guld håndtag. - Håndtagene er fremstillet i rustfrit stål med guld folie. Selve bakken er fremstillet i MDF.  Super lækker til f.eks div. diffusers, sæbe og lign. til f.eks på badeværelset.  Ca. Mål: L 31,5 cm.

  DKK. 399,75
 • Stor stribet sølv vase 45 cm.
  Nyhed
  tilgængelig
  Stor stribet sølv vase 45 cm.
  2154

  Super fed og anderledes sølv vase, med en masse fine striber.  Vasen kan både bruges som gulv vase, men den kan også sagtens sættes på et bord, konsolbord, kommode, spisebord, m.m. For at forlange vasens levetid, anbefaler vi at man enten sætter et klart glas ned, som vand beholder. 

  DKK. 499,95
 • Long lasting buket med op til 1 års holdbarhed.
  Nyhed
  tilgængelig
  Long lasting buket med op til 1 års holdbarhed.
  2153

  Denne long lasting buket er en 100% ægte. Den kan bruges til at peppe stueindretningen op eller give et anderledes pust i hvilket som helst andet rum. I forhold til stiltyper, ville long lasting svampe passer super godt ind i en urban eller romantisk stil.   Prisen er pr. bundt. Ca. mål: H 35-40 cm.

  DKK. 189,95
 • Long lasting flowers - Farve behandlet græs i hvid med op til 1 års holdbarhed.
  Nyhed
  tilgængelig
  Long lasting flowers - Farve behandlet græs i hvid med...
  2152 - Farve behandlet græs

  Long lasting 100% ægte, farvebehandlet græs i hvid. Hvis du leder efter en flot dekorations planter, som ikke ligner det alle andre har. Er vores hvide græs et super alternativ, til dem som tør at skille sig lidt ud. Den kan bruges i sin egen enkelthed eller sammensættes med vores andre long lasting flowers.  Prisen er pr. bundt. Ca. mål: H 50-55 cm.

  DKK. 149,95
 • Long lasting flowers - Hvede, med op til 1 års holdbarhed.
  Nyhed
  tilgængelig
  Long lasting flowers - Hvede, med op til 1 års holdbarhed.
  2151- Long lasting hvede

  100% ægte dekorations hvede. Man kan bruge dette bundt hvede for sig selv, for at få et mere rustikt look eller sammensætte det med andre long lasting buketter. Det er et alternativ til de almindelige indretningsblomster, for at give f.eks. sin stue eller soveværelse et anderledes twist til indretningen.  Hvede bundet er duftneutralt.   Prisen er pr....

  DKK. 139,95
 • Akryl knage med 4 knager.
  Nyhed
  tilgængelig
  Akryl knage med 4 knager.
  1386/260618OTT1385/H22

  Super fed akryl knage, som kan bruges f.eks i køkkenet ,badeværelset, børneværelset m.m. Du kan også bruge knagen til at hænge dine ure,solbriller, halskøder eller lign. Vi vurdere den kan holde til det som svare til ca. 4 håndklæder. Mål: ca. B41,1 cm (Skruger medfølger ikke)

  DKK. 179,75
 • Lysestage, sølv med sten til væggen H - 56 cm
  Nyhed
  tilgængelig
  Lysestage, sølv med sten til væggen H - 56 cm
  553065/H

  Her modtager du en super flot væg lysestage i metal med sten i bunden. Yder mere har denne væg stage sten hele vejen rundt i glasset.  Denne væg lysestage tænker vi er et oplagt bud til dig der godt kan lide et glam udtryk i din boligindretning.  Væg lysestagen måler ca. H56x20x13 cm.  Prisen er pr. stk. 

  DKK. 749,95
 • Jar i klar glas til div.
  Nyhed
  tilgængelig
  Jar i klar glas til div.

  Flot jar i klar glas til div.  Jaren er i 2 dele, hvor du kan tage låget af. Den kan bruges uden låg som vase til f.eks long lasting flowers eller kunstige blomster.  Lækker til opbevaring af vaskepulver eller til dekortion, skumfidusser, havregryn m.m, Prisen er pr stk. Ca. mål: H43xDia23 cm. Vi fraråder opvasker. Rengøring: Tør klud.

  DKK. 379,95
 • Lysestage i sølv med sten
  Nyhed
  tilgængelig
  Lysestage i sølv med sten

  Rigtig fin fyrfads stage, med klart glas i midten.  Stagen er i sølv med en masse fine sten. Disse stager er f.eks rigtig gode til f.eks en lidt større bakke, men de kan selvfølgelig også stå for sig selv. Ca. mål: 11,5 cm x dia. 12 cm. 

  DKK. 209,95
 • Termokande i metallic sølv
  tilgængelig
  Termokande i metallic sølv
  CI6149512H

  Super lækker termokande i metallic sølv, som står virkelig flot på et hvert kaffebord. Den er også virkelig fin til hverdag på et køkkenbord også har du altid en fin termokande stående fremme hvis der f.eks kommer gæster på uanmeldt besøg.  Denne termokande rummer ca. 0,6 L og er lavet i termoplast og glas. Ca. Mål: H23xB17,5 cm.

  DKK. 349,95