Opsats

Der er ingen varer i denne kategori.

I denne kategori finder du vores udvalg af opsatse og fade.

Her finder du Bl.a. vores etagefade som er super dekorative, de kan fint pyntes efter årstiderne, det kan være med gran, lys og grankovler i vinterperioden, eller de kan pyntes med frugt, eller andre indpakkede lækkerier. De mindre etage fade kan enten dekoreres, med fyrfadsstager i stu...

I denne kategori finder du vores udvalg af opsatse og fade.

Her finder du Bl.a. vores etagefade som er super dekorative, de kan fint pyntes efter årstiderne, det kan være med gran, lys og grankovler i vinterperioden, eller de kan pyntes med frugt, eller andre indpakkede lækkerier. De mindre etage fade kan enten dekoreres, med fyrfadsstager i stuen eller de kan fx. bruges på badeværelset til at fremvise parfumer, cremer eller til at stille din sæbe dispenser på, så dit badeværelse får et friskt og lækkert look. Vi anbefaler altid at læse beskrivelsen under alle varer. Der kan være nogen opstatse som ikke er velegnet til fødevarer og det vil typisk stå beskrevet under den enkle vare.

Vi skifter altid løbende ud i vores sortiment. - Det betyder at det vi tilbyder i dag, kan godt ændre sig til f.eks i morgen. Vi har ingen faste varer i sortiment. Når varen er solgt ud vil de sjældent ske at varen kommer igen. 

Mindre
Mere