Puder/Pudebetræk

Puder/Pudebetræk

Der er 5 varer.
Viser 1 - 5 af 5 varer
 • Velour pude - Shine guld - Hvid
  Nyhed
  tilgængelig
  Velour pude - Shine guld - Hvid
  2478-Velour Pude Hvid/guld- DHF

  Håndlavet pude, med et mønster som nærmest er formet som en pil, med guld prikker som er trykt på. Puden er i velour og er inklusiv pudefyld. Denne moderne pude er både elegant og stilet og har flere anvendelsesmuligheder, b.la. som pyntepude på sengen, i sofaen og i din yndlingsstol. Ca. mål:45x45 Farve: Creme hvid med guld tryk Betrækket kan tages af og...

  DKK. 139,95
 • Velour pude - Harlekin mønster - Rosa creme
  tilgængelig
  Velour pude - Harlekin mønster - Rosa creme
  2473 -Velour Pude Rosacreme- DHF

  Super flot håndlavet harlekin mønstret pude. Puden er i velour og er inklusiv pudefyld.   Denne moderne pude er både elegant og stilet og har flere anvendelsesmuligheder, b.la. som pyntepude på sengen, i sofaen og i din yndlingsstol. Ca mål: 45x45. Farve: Er beige, med svage rosa undertoner.

  DKK. 149,95
 • Velour pude - Harlekin mønster - Rosa
  tilgængelig
  Velour pude - Harlekin mønster - Rosa
  2476 - Velour Pude Rosa - DHF

  Super flot håndlavet harlekin mønstret pude. Puden er i velour og er inklusiv pudefyld.   Denne moderne pude er både elegant og stilet og har flere anvendelsesmuligheder, b.la. som pyntepude på sengen, i sofaen og i din yndlingsstol.  Ca mål: 45x45. Farve: Rosa.

  DKK. 149,95
 • Velour pude - Harlekin mønster - Grå
  tilgængelig
  Velour pude - Harlekin mønster - Grå
  2475 - Velour Pude Grå - DHF

  Super flot håndlavet harlekin mønstret pude. Puden er i velour og er inklusiv pudefyld.   Denne moderne pude er både elegant og stilet og har flere anvendelsesmuligheder, b.la. som pyntepude på sengen, i sofaen og i din yndlingsstol.  Ca mål: 45x45. Farve: Grå.

  DKK. 149,95
 • Velour pude med harlekin mønster i beige
  tilgængelig
  Velour pude - Harlekin mønster - Beige/rå hvid
  2471 - Velour Pude Beige - DHF

  Super flot håndlavet harlekin mønstret pude. Puden er i velour og er inklusiv pudefyld.   Denne moderne pude er både elegant og stilet og har flere anvendelsesmuligheder, b.la. som pyntepude på sengen, i sofaen og i din yndlingsstol.  Ca mål: 45x45. Farve: Beige/rå hvid.

  DKK. 149,95