Boligtekstiler

Der er 6 varer.

I denne kategori finder du et blandet sortiment inde for boligtekstiler, her vil det være forskelligt hvad du finder, alt efter hvornår du besøger vores webshop, da vi ofte skifter ud. Denne kategori indebærer fine pyntepuder, som du kan bruge til at dekorere både din sofa, seng eller din yndlingsstol. Du kan også finde ting til køkkenet her, fx...

I denne kategori finder du et blandet sortiment inde for boligtekstiler, her vil det være forskelligt hvad du finder, alt efter hvornår du besøger vores webshop, da vi ofte skifter ud. Denne kategori indebærer fine pyntepuder, som du kan bruge til at dekorere både din sofa, seng eller din yndlingsstol. Du kan også finde ting til køkkenet her, fx. vores Glam dækservietter, som kan pifte din borddækning op, og vores fine dekorative viskestykker. Du vil også kunne finde lækre tæpper/plaider, som fx. Kan bruges til at pynte din sofa, eller hjørnestol. Her har vi også vores Glam inspireret sengetøj, som både er flot at se på, men også lækkert at sove med. Hos Ottonia går vi meget op i, at komfort og udseende går hånd i hånd, derfor har vi udvalgt disse flotte designs til, at pynte dit soveværelse, da søvnen er en del af dit velvære.

Mindre
Mere
Viser 1 - 6 af 6 varer
 • Pude i hvid med perler.
  Nyhed
  tilgængelig
  Pude i hvid med perler.
  1661/171218/H16

  Super fin pude i hvid/elfenbensfarvet satin look, yder mere har puden en fin detalje i midten, med en masse sølv perler. Puden tænker vi er oplagt både til dig der er til Rustic Glam/ alm. Glam, men også til dig som er elsker det mere romantiske udtryk. Puden er incl. fyld. Ca. Mål: 40x40 cm.

  DKK. 149,75
 • Pude i brunlige nuancer med sten og hvide perler.
  Nyhed
  tilgængelig
  Pude i brunlige nuancer med sten og hvide perler.
  1650/10122018/HS

  Super fin pude i krøllet satin look, yder mere har puden en fin detalje i midten, med en masse hvide og klare sten. Puden er i farven Taupe.  Puden tænker vi er oplagt både til dig der er til Rustic Glam/ alm. Glam, men også til dig som er elsker det mere romantiske udtryk. Puden er incl. fyld. Ca. Mål: 45x45 cm.

  DKK. 149,75
 • Pude med mørk sølv palietter
  Nyhed
  tilgængelig
  Pude med mørk sølv palietter
  1382/28061839636

  Super lækker pude hvor bagsiden er i taupe og forsiden er med mørk sølv paletter. Vi vurdere at det er en rigtig god kvalitets pude som er et must have hvis man er vild med kombinationen af glam og det elegante.  Puden tænker vi er oplagt både til dig der er til Rustic Glam/ alm. Glam, men også til dig som elsker f.eks contemporary. Puden er incl. fyld....

  DKK. 279,75
 • Bestillingsvarer - Sengetøj blandet bomuld - Goodnight
  tilgængelig
  Sengetøj blandet bomuld - Goodnight
  1390/14019915

  Super lækkert sengetøj med mønster, motiv og skrift på dynebetrækket samt tilhørende pude til.  Lukning: TrykknapperFarve:. (Grå, hvide og sorte nuancer).Kvalitet: Blandet Bomuld.Længde: 220 cm.

  DKK. 209,75
 • Sengetøj 100% bomuld - Lovely Romatic
  tilgængelig
  Sengetøj 100% bomuld - Lovely Romatic
  1384/8719242040959

  Super lækkert romantisk sengesæt i hvide/grålige nuancer. Lovely Romatic er et lækkert sengesæt med tekst og mønster på dynebetrækket samt tilhørende pude til. Længde: 220 cm.  Lukning: TrykknapperFarve:.  (Hvid/Grålige nuancer)Kvalitet: 100% Bomuld.

  DKK. 229,75
 • Sengetøj bomuld - Glam Scandinavian
  tilgængelig
  Sengetøj bomuld - Glam Scandinavian

  Glam Scandinavian er et elegant, tidløst design som har et grafisk mønster over hele dynebetrækket. Dette tænker vi giver et luksuriøst udtryk i dit soveværelse. Dette design tænker vi er velegnet til f.eks et skandinavisk Glam style soveværelse. Lukning: ÅbenFarve:.  (Grå/Hvide nuancer)Kvalitet: 100% Percel Bomuld.

  DKK. 239,75