Flanora ACCESSORIES

Flanora ACCESSORIES

Der er 37 varer.

Flanora Elizabeth er et brand under Ottonia, der bestræber sig på at udbyde forskellige smykker og accessories med et feminint og glamourøst udtryk i selve designet. Flanora Elizabeth er meget inspireret af verden og primært udlandet. - Hvilket gerne skulle komme til udtryk i, Flanora Elizabeths smykker og accessories. Vores vision er at skabe s...

Flanora Elizabeth er et brand under Ottonia, der bestræber sig på at udbyde forskellige smykker og accessories med et feminint og glamourøst udtryk i selve designet. Flanora Elizabeth er meget inspireret af verden og primært udlandet. - Hvilket gerne skulle komme til udtryk i, Flanora Elizabeths smykker og accessories. Vores vision er at skabe smykker eller hårpynt, som pifter et hvert outfit op, uanset om det er til hverdag eller fest.

I starten af 2019 fik Ottonia ideen om, at det kunne være fantastisk at skabe et søster brand til Ottonia. Hos os er der ikke langt fra tanke til handling og vi er ikke bange for at prøve noget nyt. I august 2019, fik vi vores aller første spænder under navnet Flanora Elizabeth. Vi skulle med tiden hele tiden få flere varer og skabe en del mere. Vi handler/producerer ikke kollektioner. Vi henter/producerer hele tiden nye varer som vi løbende får  hjem. Derfor skifter vi også løbende ud så der ikke er noget fast sortiment.

Har du virksomhed med VAT no. eller CVR nr. og ønsker du at forhandle vores smykker og accessories, er du hjertelig velkommen til at skrive en mail til kundeservice@ottonia.com med en kort beskrivelse af hvilken virksomhed du har. 

Mindre
Mere
Viser 1 - 12 af 37 varer
 • Flanora Elizabeth Hårspænde - Glamy i guld, med hvid perle
  tilgængelig
  Flanora Elizabeth Hårspænde - Patineret guld m. perler og...
  2279

  Dette fine guld spænde med hvide perler og sten, vil passe rigtig godt til hverdag og til festlige begivenheder.  Den har en smal klips på bagsiden, som holder håret. Spændet kan bruges til flere forskellige frisure fx. til at holde pandehåret væk fra ansigtet. Hårspændet er håndlavet. 

  DKK. 59,95
 • Flanora Elizabeth Hårbøjle i lys cream m. perler- Claire
  tilgængelig
  Flanora Elizabeth Hårbøjle i lys cream m. perler- Claire
  2191 2078 claire

  Feminin hårbøjle, som kan bruges til hverdag og fest. De hvideperler giver et elegant touch og den beige farve gør den let at style med andre farver. Hårbøjlen kan bruges som accessories til et feminint outfit eller til at bryde et råt look.  Hårbøjlen er en one size fits til alle voksne, nogle ældre børn kan også passe den. 

  DKK. 79,95
 • Flanora Elizabeth Listy hoops - Håndlavet hoops 925 sølv, belagt med 18K guld
  tilgængelig
  Flanora Elizabeth Listy hoops - Håndlavet hoops 925...
  2190 2074/DR9288E - LISTY GOLD

  Håndlavet hoops i sølv belagt med 18K guld stemplet NIA 925.  Er du til det minimalistiske look, der stadig har lidt detalje? Så er vores Listy hoops sikkert noget for dig. Mønsteret er inspireret af naturen. Disse hoops kan både styles op og ned, alt efter om man ønsker at bruge dem til hverdag, men de er også super flotte til f.eks en aften i byen. Mål:...

  DKK. 299,95
 • Flanora Elizabeth Listy hoops - Håndlavet hoops 925 sølv
  tilgængelig
  Flanora Elizabeth Listy hoops - Håndlavet hoops 925 sølv
  2189 2074/DR9288E - LISTY

  Håndlavet hoops i sølv stemplet NIA 925.  Er du til det minimalistiske look, der stadig har lidt detalje? Så er vores Listy hoops sikkert noget for dig. Mønsteret er inspireret af naturen og udlandet.  Disse hoops kan både styles op og ned, alt efter om man ønsker at bruge dem til hverdag, men de er også super flotte til f.eks en aften i byen. Mål: 19mm....

  DKK. 299,95
 • Flanora Elizabeth håndlavet hårspænde i guld med sten - Greek me turquoise
  tilgængelig
  Flanora Elizabeth håndlavet hårspænde i guld med sten -...
  2184 2069 Greek me turquoise

  Flot græsk inspireret hårspænde i guld, med både perler og et fint "vintage" motiv.  Dette hårspænde har en smal klips på bagsiden, med en masse bitte små hakker, så spændet bedre sidder fast i håret. Kan bruges til flere forskellige hair styles.  Dette hårspænde fås i 3 farver og prisen er pr. stk.  Hårspændet er håndlavet og nikkelfrit. Ca. Mål: 6 cm. 

  DKK. 59,95
 • Flanora Elizabeth håndlavet hårspænde i guld med sten - Greek me rose
  tilgængelig
  Flanora Elizabeth håndlavet hårspænde i guld med sten -...
  2183 2068 Greek me rose

  Flot, græsk inspireret hårspænde i guld, med både perler og et fint "vintage" motiv.  Dette hårspænde har en smal klips på bagsiden, med en masse bitte små hakker, så spændet bedre sidder fast i håret. Kan bruges til flere forskellige hair styles.  Dette hårspænde fås i 3 farver og prisen er pr. stk.  Hårspændet er håndlavet og nikkelfrit. Ca. Mål: 6 cm. 

  DKK. 59,95
 • Flanora Elizabeth håndlavet hårspænde med marble effekt - Me&Marble
  tilgængelig
  Flanora Elizabeth håndlavet hårspænde med marble effekt -...
  2182 2067 Me&Marble

  Flot hårspænde, fremstillet med en guld bund og med en smallere hårklips på bagsiden.  Dette hårspænde er designet sådan så den har 4 runde ringe, hvor der skiftevis er en "rund ring" med rosa farvet og beige farvet "marmor" mønster Hårspændet er håndlavet og nikkelfrit. Ca. Mål: 6 cm. 

  DKK. 54,95
 • Håndlavet Kombi armbånd / hårelastik - Greyie Grey (Mørkegrå)
  tilgængelig
  Håndlavet Kombi armbånd / hårelastik - Greyie Grey...
  2179 2064/40030-01 Greyie Grey

  Flot håndlavet hårelastik med en flotte perler, der skinner. Den er smart fordi, den ligner et armbånd, så når du er på farten, kan du have hårelastikken rundt om håndledet som et armbånd. Skal du noget der kræver at håret er oppe eller bare ønsker at få håret væk fra ansigtet, så kan du hurtig lige sætte håret op.  Sæt evt. flere sammen og brug dem som...

  DKK. 99,95
 • Håndlavet hårspænder - Begge spænder er incl. i en pakke - Glam drops
  tilgængelig
  Håndlavet hårspænder - Begge spænder er incl. i en pakke...
  2176 2061 - Glam drops

  Du vil modtage en pakke med 2 stk. hårspænder.  Begge er i guld, med blandede sten, som bl.a. er dråbeformet og runde.  Et af hvert spænde vil modtages. Spændet er egnet både til fest og hverdag og kan bruges til løst og opsat hår. Du kan f.eks enten bruge et af hårspænderne alene eller sætte begge 2 sammen.  Spændet er lavet i metal og er nikkelfri. Ca...

  DKK. 79,95
 • COMPLICATED GOLD - Håndlavet ørestikker, 18K belægning i GULD
  tilgængelig
  Flanora Elizabeth COMPLICATED GOLD - Håndlavet...
  2127

  Håndlavet ørestikker i ægte sølv stemplet med 925. Disse ørestikker belagt med 18K guld Vi har designet disse ørestikker med 3 ringe. - To af ringene er fremstillet med klare sten (Zikonia) i top og bund  også er ringen i midten uden sten. Vores ørestikker er designet sådan så i forbindelse med at ringene krydser hinanden, så får man en lidt, mild "bølget...

  DKK. 199,95
 • COMPLICATED SILVER - Håndlavet ørestikker i ægte sølv
  tilgængelig
  Flanora Elizabeth - COMPLICATED SILVER - Håndlavet...
  2049/DR8359E - COMPLICATED SIL.

  Håndlavet ørestikker i ægte sølv stemplet med 925.  Vi har designet disse ørestikker med 3 ringe. - To af ringene er fremstillet med klare sten (Zikonia) i top og bund  også er ringen i midten uden sten. Vores ørestikker er designet sådan så i forbindelse med at ringene krydser hinanden, så får man en lidt, mild "bølget effekt". Ca. Mål: 16,5 mm. 

  DKK. 199,95
 • COMPLICATED ROSE - Håndlavet ørestikker, 18K belægning i rosegold
  -50%
  tilgængelig
  Flanora Elizabeth COMPLICATED ROSE - Håndlavet...
  2047/DR8359E - COMPLICATED ROSE

  Håndlavet ørestikker i ægte sølv stemplet med 925. Disse ørestikker belagt med 18K rose gold.  Vi har designet disse ørestikker med 3 ringe. - To af ringene er fremstillet med klare sten (Zikonia) i top og bund  også er ringen i midten uden sten. Ca. Mål: 16,5 mm. 

  DKK. 199,98 DKK. 399,95 -50%