No Crap Gourmet popcorn

No Crap Gourmet popcorn

Der er 3 varer.

No Crap gourmet popcorn er til dig som elsker popcorn. Disse er ikke bare popocorn, de er kvalitets popcorn som er lavet med fokus på en fantastisk smagsoplevelse, popcornene er kendt for deres unikke sprødhed og lækre smagsvarianter som hver og en, vil udfordre dine smagsløg.Disse No Crap Gourmet popcorn lever op til deres navn "no crap" de er ...

No Crap gourmet popcorn er til dig som elsker popcorn. Disse er ikke bare popocorn, de er kvalitets popcorn som er lavet med fokus på en fantastisk smagsoplevelse, popcornene er kendt for deres unikke sprødhed og lækre smagsvarianter som hver og en, vil udfordre dine smagsløg.Disse No Crap Gourmet popcorn lever op til deres navn "no crap" de er nemlig fremstillet helt UDEN kunstige smagsforstærkere, kunstige farver og konserveringsmidler, og desuden er de glutenfri. Alle Gourmet varianterne er håndlavede, håndpakkede og produceres i Hjørring. Ønsker du en eksklusiv og anderledes snack i høj kvalitet, er disse popcon perfekte.

Mindre
Mere
Viser 1 - 3 af 3 varer
 • LE CRU - Krydderimix (kød og vildt)
  tilgængelig
  No Crap Gourmet popcorn - Hindbær
  1879/010519H

  Disse lækre popcorn har en sprød karamel overfalde, og en skøn eftersmag af syrlige hindbær og havsalt. De kan nydes som en snack eller de kan fx bruges som pynt til en god is dessert.  Nettovægt 95g / 535ml.

  DKK. 45,00
 • LE CRU - Krydderimix (kød og vildt)
  tilgængelig
  No Crap Gourmet popcorn - Karamel
  1875/010519H

  Sprød lækker karamel med et blidt smagsspil af Læsø havsalt. Denne variant passer rigtig godt med varme drikke, eller de kan fx bruges som pynt på en lækker is dessert.  Nettovægt 95g / 535ml.

  DKK. 45,00
 • LE CRU - Krydderimix (kød og vildt)
  -30%
  tilgængelig
  No Crap Gourmet popcorn - Pop selv
  1870/010519H

  Pop selv majskerner bliver til lækre fyldige  “mushroom” popcorn. Disse popcorn majs er en helt speciel majsesort som hedder Mushroom, de får som navnet antyder, en tyk og fyldig svampe form.  De kan med fordel saltes.  Nettovægt 400g / 535ml.

  DKK. 21,00 DKK. 30,00 -30%