Spejle og Spejlmøbler

Der er 16 varer.

Spejl møbler er den nye trend, hos Ottonia finder du et blandet udvalg af div. spejl møbler.  Vi bestræber os på hele tiden at  forsøge og fornye os inden for div. spejl møbler. Vi forsøger at holde os konstant opdateret samt hele tiden at udvide vores sortiment inden for blandt andet spejl møbler. 

Ønsker du at skabe et intenst samt luksuriøst ...

Spejl møbler er den nye trend, hos Ottonia finder du et blandet udvalg af div. spejl møbler.  Vi bestræber os på hele tiden at  forsøge og fornye os inden for div. spejl møbler. Vi forsøger at holde os konstant opdateret samt hele tiden at udvide vores sortiment inden for blandt andet spejl møbler. 

Ønsker du at skabe et intenst samt luksuriøst udtryk i din bolig, så vil vi klart anbefale at man evt. overvejer et spejl møbel som både kan fås som spejl konsolbord, spejl natbord, spejl sofabord, spejl, kommode, spejl hylde, spejl makeup bord samt meget mere. 

Spejl møbler er efter vores mening virkelig flotte til f.eks Glam stilen, Rustic Glam eller til dig som f.eks godt kan lide Art deco eller f.eks Contempery stilen. 

Har du et rum hvor der evt. mangler lys, så tænker vi at et spejl møbel er en rigtig god løsning, fordi spejl møblet kan blandt andet bruges til at skabe glans, refleksioner i et rum, yder mere kan et spejl møbel afspejle sollys så rummet i din bolig kan virke mere lyst og lækkert. Vidste du at et spejl møbel faktisk kan få et rum til at virke større end hvad rummet egentligt er ? 

Hvis der er det mindste vi kan hjælpe med, så er du altid hjertelig velkommen til at kontakte kundeservice@ottonia.com så vil vi gøre hvad vi kan for at forsøge at hjælpe dig. Er der ikke lige det spejl møbel du søger, så må du også altid gerne sende os et billede, måske vi kan finde det til dig uden vi kan love noget med 100% sikkerhed. 

Mindre
Mere
Viser 1 - 12 af 16 varer
 • Bestillingsvare - Spejl tv bord - 150 cm.
  -60%
  tilgængelig
  Bestillingsvare - Spejl Tv bord - 150 cm.
  2888561268DHF

  Virkelig lækkert tv bord, som er beklædt med spejl. Tv bordet har 2 låger og en skuffe, samt er med bling greb, som er monteret på lågerne og skuffen. Grebene kan man udskifte, hvis man ønsker andre greb. Derudover har bagpladen et ledningshul. Ca mål: B150 x D35 x H41 Cm.  Materiale: MDF/spejlglas  Farve: Spejlglas 

  DKK. 2.799,98 DKK. 6.999,95 -60%
 • Harle spejl håndlavet spejl 95 x 65 cm - Sølv
  Ikke på lager
  Harle spejl håndlavet spejl 95 x 65 cm - Sølv
  2742 - TXA95x65 - DHF

  Super flot sølv spejl med en masse store firekanter som vender vandret. Spejlet er en stor firkantet som både kan hænges op vandret og lodret. Dette spejl er efter vores mening super dekorativt. Det vil være oplagt i f.eks. entréen, stuen, eller i soveværelset. Du kan også lave en stor spejlvæg ved at sætte flere helt tæt sammen. Ca mål: 95x65x5 cm.

  DKK. 1.199,95
 • Aflangt spejl m. cirkler - I Sort - 140 x 70 cm
  tilgængelig
  Bestillingsvarer - Aflangt spejl m. cirkler - I Sort 140...
  2403 - TNG037 - DHF

  Utrolig flot og anderledes spejl. Spejlet er aflangt og selve rammen har cirkel mønster. Dette spejl har efter vores mening, en virkelig flot form og er super dekorativt. Det vil være oplagt i f.eks. entréen, stuen, eller i soveværelset.Ca mål: 140x70 cm Materiale: Træ: Mdf. Resin Denne vare skal sendes med fragtmand, eller du kan vælge selvhenter....

  DKK. 2.499,95
 • BESTILLINGSVARE-Rundt Lille Glam Spejl
  tilgængelig
  Bestillingsvarer lev. ca. 3-8 uger - Reflekterende prisma...
  2466

  Glamourøst og eksklusivt spejl, med en masse trekanter i en "3D effekt", som reflekterer lyset virkelig flot. Dette spejl er virkelig flot alene, eller også kan man dekorerer en hel væk med flere spejle sat sammen. Denne vare skal sendes med fragtmand eller også kan du selv afhente spejlet ved at vælge selvhenter. Selvhenter koster 0 kr. 

  DKK. 2.799,95
 • BESTILLINGSVARE-Rundt Lille Glam Spejl
  tilgængelig
  BESTILLINGSVARE - Rundt Lille Glam Spejl
  1793/250319/HF

  Glamourøst og eksklusivt rundt lille spejl med fine detaljer som følger kanten hele vejen rundt. Dette lækre spejl kan bruges i stedet for et billede, over en bio/el pejs eller lign. Spejlet kan også sagtens bruges på badeværelset. Spejlet måler ca. Ø 56 cm Denne vare skal sendes med fragtmand. 

  DKK. 1.899,95
 • Bestillingsvare - Rundt stort Glam Spejl
  tilgængelig
  BESTILLINGSVARER - LEVERING CA. 3-8 UGER Glam style...
  1568/HF

  Glamourøst og eksklusivt firekantet spejl med 9 mindre seksioner samlet i en stor, som kunne ligne små ruder/rammer.  Mangler du lys i din bolig, f.eks et ekstra vindue, kan man "snyde" lidt ved at sætte dette spejl op ved siden af et andet vindue så man får lidt af en vidues effekt. Dette spejl er også flot hvis man sætter flere spejle sammen og laver en...

  DKK. 1.649,95
 • Bestillingsvarer - Stort rundt spejl ur med sort kant.
  tilgængelig
  Bestillingsvarer - Stort rundt spejl ur med sort kant.
  1611/18112018MIHESTN10990340

  Super lækkert samt stort contemporary spejl ur til væggen. Her modtager du et super lækkert samt dekorativt ur i sort jern og spejl. Ved du ikke hvad du skal hænge på væggen, så kan vi varmt anbefale dette ur som både kan hænge i køkkenet, i et stort soveværelse eller i stuen. Dette ur går super flot sammen med div. sølv ting eller f.eks cement/sølv....

  DKK. 2.849,95
 • BESTILLINGSVARER stort spejl til væggen
  tilgængelig
  BESTILLINGSVARER stort spejl til væggen
  1599/111118/HEBRECR1010808

  Stilfuldt stort væg spejl i glam stil, oplagt til at hænge på væggen. Spejlet er beklædt med facet slebet kanter på spejlet. -  Dette spejl til væggen kan både hænge vandret og lodret.  Mangler du lys i din bolig så er et stort spejl altid en god ide. Stil evt. spejlet modsat af et vindue, på den måde fanger spejlet lyset som hjælper med at sprede mere...

  DKK. 4.999,95
 • Bestillingsvarer - Mindre spejl kommode med "Bling" greb
  Kun online
  tilgængelig
  Bestillingsvarer - Mindre spejl kommode med "Bling" greb
  1533/170918561252/HF

  Lækker spejl kommode med "Bling"greb og 3 skuffer. Kommoden er beklædt med spejle, inden i er den sort. Kommoden er velegnet som natbord  eller også er den lækker som f.eks at stille ved siden af sofaen. Den står super skarpt til træ, sort samt div. jordfarver og den er virkelig lækker sammen med div. pynte ting i f.eks rå nickel.  Ca. Mål: H65xD41xB41...

  DKK. 2.949,95
 • Spejlmøbler - Spejl væg reol
  tilgængelig
  BESTILLINGSVARER Spejlmøbler - Spejl vægreol
  1500/290818MISHECR3000202/G

  Flot og dekorativ spejl vægreol med 3 hylder. Vægreolen er oplagt til f.eks parfumer/makeup og dekoration.  Væg reolen er beklædt i spejl og måler ca. H: 121 cm L: 40,5 cm D: 15 cm. Spejl vægreolen har efter vores mening en virkelig flot form og den er super dekorativ.  Vi tænker den passer rigtig fint ind et Glam stil hjem eller evt. contemporary . Vi...

  DKK. 2.499,95
 • Bestillingsvare - Rundt stort Glam Spejl
  tilgængelig
  Rundt stort Glam Spejl
  270218FUDUECC0799009/HG

  Glamourøst samt eksklusivt rundt spejl med fine detaljer som følger kanten hele vejen rundt. Dette spejl er super lækkert i sin boligindretning i stedet for et billede, over en bio/el pejs eller lign. Spejlet kan også sagtens bruges på badeværelset. Spejlet måler ca. Ø100 cm Denne vare skal sendes med fragtmand. 

  DKK. 3.499,95
 • Spejl natbordmed "Bling" greb
  Kun online
  tilgængelig
  Spejl natbord med "Bling" greb
  561401

  Glam style spejl natbord med "Bling"greb og 3 skuffer. Spejl natbordret er beklædt med spejl, inden i er den sort. Spejl natbordret kan også sagtens bruges som et side table f.eks  hvis man stiller spejl natbordret/kommoden ved siden af sofaen. Den står super skarpt til træ, sort samt div. jordfarver. Ca. Mål: H 60xB35xD35cm Vægt ca. 30 kg.

  DKK. 2.499,95