Møbler

Der er 46 varer.

Hos Ottonia har vi et bredt udvalg af møbler, her finder du noget til et hvert rum i dit hjem. I denne kategori finder du et blandet udvalg af blandt andet spejlmøbler. Vi tænker at et spejlmøbel i hjemmet er et "must-have" i sin boligindretning og som virkelig er et godt supplement  til Glam stilen. Spejlmøbler er ikke kun fantastisk flotte at ...

Hos Ottonia har vi et bredt udvalg af møbler, her finder du noget til et hvert rum i dit hjem. I denne kategori finder du et blandet udvalg af blandt andet spejlmøbler. Vi tænker at et spejlmøbel i hjemmet er et "must-have" i sin boligindretning og som virkelig er et godt supplement  til Glam stilen. Spejlmøbler er ikke kun fantastisk flotte at kigge på, de er også med til at give en illusion om at rummet er større. Vi har en del forskellige spejl konsoller, som både kan bruges i stuen, entreen eller i fx. soveværelset som make-up bord. Spejlmøbler er lette at få til at matche med det meste, så de er lette at få indarbejdet i boligindretningen. Derudover har vi et bredt udvalg af blandt andet spisebordsstole i forskellige farver og designs. Vi er vilde med polstret stole hvad end det er polstret spisebordstole, polstret læne stole m.m. Vi syntes især polstret spisebordstole er super lækre hvis de f.eks har sølv nitter, sølv ring på ryggen. Generelt er vi også enormt fascineret af f.eks polstret øreklapstole. 

Du har hos Ottnia også mulighed for at finde vores elegante Glam style spiseborde. I denne kategori finder du også fine bænke, stumtjener, samt andre unikke væghængte spejle som typisk vil være oplagt til blandet andet contemporary og Glam stilen.

Mindre
Mere
Viser 1 - 12 af 46 varer
 • Benvy håndlavet spejl med mønster 95 x 65 cm - Sølv
  Nyhed
  tilgængelig
  Benvy håndlavet spejl med mønster 95 x 65 cm - Sølv
  2490 - Benvy 95x65 - DHF

  Super flot og unikt sølv spejl. Spejlet er firkantet og selve rammen har cirkel et facet slebet mønster i sølv. De minder os lidt om en bikube.  Dette spejl har efter vores mening, en virkelig flot form og er super dekorativt. Det vil være oplagt i f.eks. entréen, stuen, eller i soveværelset.  Sæt evt. flere sammen og lav en hel spejl væg.Ca mål:...

  DKK. 1.199,95
 • Væghylde med bund af spejl.
  Nyhed
  tilgængelig
  Væghylde med bund af spejl.
  2747 SHRY

  Hyggelig mindre hylde i sølv, til væggen. Hylden kan bruges til f.eks mindre planter, parfumer m.m.  Denne hylde har 2 hylder med spejl bunde og er i en "mat" sølv nuance.  Skruer medfølger ikke.  Prisen er pr. stk.Farve: "mat sølv” Ca. Mål: 40x15x35 cm. Hylden er håndlavet.  NÅR DENNE VARE ER SOLGT UD, KOMMER DEN DESVÆRRE IKKE IGEN. 

  DKK. 389,95
 • BESTILLINGSVARER - Håndlavet Konsolbord i stål. (Sølv)
  tilgængelig
  DENNE VARER ER I RESTORDRE, KAN FØRST LEVERES FRA CA. SEP...
  OTTMF193-00-GLS-CLSHE

  Her modtager du et super lækkert konsolbord, som både kan bruges som en waow effekt i ens entré, f.eks med et spejl, men vi vurdere også at det sagens kan fungere som f.eks et tv. møbel., samt meget mere.  Dette konsolbord er fremstillet med temperet glas glas og i stål.  Ca. mål og vægt:H79xL140xD38 cm.  45 kg. 

  DKK. 5.499,95
 • BESTILLINGSVARE-Rundt Lille Glam Spejl
  tilgængelig
  Bestillingsvarer lev. ca. 3-8 uger - Reflekterende prisma...
  2466

  Glamourøst og eksklusivt spejl, med en masse trekanter i en "3D effekt", som reflekterer lyset virkelig flot. Dette spejl er virkelig flot alene, eller også kan man dekorerer en hel væk med flere spejle sat sammen.  Denne vare skal sendes med fragtmand eller også kan du selv afhente spejlet ved at vælge selvhenter. Selvhenter koster 0 kr. 

  DKK. 2.799,95
 • Aflangt spejl m. cirkler - I Sort - 140 x 70 cm
  tilgængelig
  Aflangt spejl m. cirkler - I Sort - 140 x 70 cm
  2403 - TNG037 - DHF

  Utrolig flot og anderledes spejl. Spejlet er aflangt og selve rammen har cirkel mønster. Dette spejl har efter vores mening, en virkelig flot form og er super dekorativt. Det vil være oplagt i f.eks. entréen, stuen, eller i soveværelset.Ca mål: 140x70 cm Materiale: Træ: Mdf. Resin Denne vare skal sendes med fragtmand, eller du kan vælge selvhenter....

  DKK. 2.499,95
 • Rosa polstret loungestol
  tilgængelig
  Bestillingsvare - Rosa polstret loungestol
  2347 - KHC023 - DHF

  Super lækker og moderne loungestol. Stolen er designet i rosa nuance, i polstret velour (polyester). Derudover har stolen flotte ben i guld, som er fremstillet af rustfrit stål. Stolens ryg minder om skallen på en musling.    Ca mål: H76xB80xD85 cm. Materiale: Polyester velour, rustfrit stål.

  DKK. 7.329,95
 • BESTILLINGSVARE - Polstret spisebordstol i Lys grå
  tilgængelig
  Bestillingsvare - Polstret spisebordstol i lys grå
  2346 - BEL028 - DHF

  Ønsker du en helt unik spisebordsstol, så er denne fine stol i lys grå nuance, kommet hos Ottonia. Stolen er designet med sølv nitter foran samt bagpå, har knapper i ryglænet og er betrukket i polyester velour og med mørke træben. Ca. Mål: H105xB72xD:70cm. Materiale: Polyester velour, fyrstel, birk. 

  DKK. 4.349,95
 • BESTILLINGSVARE - Polstret spisebordstol i Navy
  tilgængelig
  Bestillingsvare - Polstret spisebordstol i Navy
  2345 - VZA029 - DHF

  Super fin og helt unik spisebordsstol i farven navy, som sætter sit præg på hjemmet. Stolen er designet med de flotteste krydsende krom ben og betrukket med polyester velour, derudover er bagsiden fyldt med knapper.  Ca. Mål: H96xB55xD:67cm. Materiale: Polyester velour, rustfri stål.

  DKK. 7.449,95
 • Bestillingsvare - Grå polstret spisebordsstol
  tilgængelig
  Bestillingsvare - Polstret spisebordsstol i Taupe nuance
  2344 - MEY288 - DHF

  Fin spisebordsstol i taupe nuance, som står flot i de fleste hjem, da dens neutrale farve harmonisere med møbler og genstande i b.la. brunlige, hvide, sorte, grålige og gule nuancer.  Stolen har derudover mange fine detaljer, såsom knapper på stolens bagside, sølv nitter, samt de fineste træben.   Ca. Mål: H91xB58xD:66cm Materiale: 51 % bomuld, 49 % hør,...

  DKK. 3.799,95
 • Bestillingsvare - Grå polstret spisebordsstol
  tilgængelig
  Bestillingsvare - Firkantet polstret spisebordsstol i lys...
  2343 - SJT151 - DHF

  Super fin firkantet spisebordsstol i lys nuance.  Stolen har mange fine detaljer, såsom knapper i ryggen, sølv nitter, firkantet ring på bagsiden, samt mørke birkben.  Ca. Mål: H102xB52xD:66cm Materiale: Polyester velour, mørke birkben.

  DKK. 3.599,95
 • Bestillingsvare - Grå polstret spisebordsstol
  tilgængelig
  Bestillingsvare - Grå polstret spisebordsstol
  2342 - CTC173 - DHF

  Ønsker du dig en unik og lækker spisebordsstol, så er denne polstret stol på shoppen hos Ottonia. Stolen har mange fine detaljer, såsom knapper i ryggen, sølv nitter, ring på bagsiden, samt sorte ben.  Stolen er polstret med stof i en grå nuance Ca. Mål: H101xB55xD:71cm Materiale: Polyester velour, sorte jern ben

  DKK. 4.099,95
 • Bestillingsvare - Rundt spisebord med glasplade
  tilgængelig
  Bestillingsvare - Rundt spisebord med glasplade
  2281 - SHRYRDT067

  Super flot spisebord med en plade af glas og ben af rustfrit stål. Bordet har tre ben, i rustfrit stål, der alle går skråt op til den runde glasplade, hvilket er med til at gøre bordet super unikt. Dette spisebord passer perfekt ind til det klassiske, romantiske eller urban stilen. Vi anbefaler 3 stk. til spisebordet.  Bordet måler ca. 76,5 x 120 cm. i...

  DKK. 6.999,95