Lys & Duft til hjemmet

Lys & Duft til hjemmet

Der er 7 varer.

Hos Ottonia er vi vilde med lys og diffusere. Diffuserene skaber en fantastisk duft og atmosfære i det rum de bliver placeret i og i nogen tilfælde kan det også sagtens fornemmes i resten af ens bolig som de fleste gæster som kommer forbi også vil syntes er utrolig lækkert. Udover det, er levende lys og div. Diffusere med at tilføre et personlig...

Hos Ottonia er vi vilde med lys og diffusere. Diffuserene skaber en fantastisk duft og atmosfære i det rum de bliver placeret i og i nogen tilfælde kan det også sagtens fornemmes i resten af ens bolig som de fleste gæster som kommer forbi også vil syntes er utrolig lækkert. Udover det, er levende lys og div. Diffusere med at tilføre et personligt look samt velvære i din boligindretning. Diffuserne egner sig helt perfekt på badeværelset, i stuen, eller i entreen, så man bliver mødt af en lækker duft, når man træder ind i hjemmet. Vi kan tilbyde flere forskellige dufte, så der er noget til en hver smag. Levende lys er helt essentielt som en del af boligindretningen, da levende lys skaber en følelse af hygge og varme. Lysene er primært beregnet til indendørs brug, men de kan tages med udendørs, en sen sommeraften eller bare generelt tænde et lys en kold vinteraften for at skabe varme, i forbindelse med en lækker kop kaffe, kakao eller måske en god flaske vin. Du kan fx. vælge vores 4 pk. lys som er i et elegant Glam design, her får du 2 sorte glasstager med hvide lys og 2 sølv glasstager med hvide lys, denne pakke egner sig også godt som en værtindegave.

Mindre
Mere
Viser 1 - 7 af 7 varer
 • Olivia & Co. - Apple Cinnamon
  Nyhed
  tilgængelig
  Olivia & Co. - Apple Cinnamon
  2247 - Apple Cinnamon

  Svensk produceret, duftlys fra Olivia & Co. med en lækker duft af æble og kanel. Giver en hyggelig stemning med en aroma af nybagt æbletærte. Egner sig til hele hjemmet og kan evt. sættes på en fin bakke med long lasting flowers. Lyset er lavet af soja og har målene ca. 7,8x12,3 cm.

  DKK. 159,95
 • Olivia & Co. - Sage and White Tea
  Nyhed
  tilgængelig
  Olivia & Co. - Sage and White Tea
  2246 - Sage and White Tea

  Svensk produceret, duftlys fra Olivia & Co. med en frisk aroma af salvie og hvid tea, der giver en ren duft til hjemmet. Egner sig til hele hjemmet og kan evt. sættes på en fin bakke med long lasting flowers. Lyset er lavet af soja og har målene ca. 7,8x12,3 cm.

  DKK. 159,95
 • BridgeWater - Reed Diffuser White Cotton
  Nyhed
  tilgængelig
  BridgeWater - Reed Diffuser White Cotton
  2245 - Reed Diffuser

  Reed diffuseren er i duften White Cotton giver en frisk duft af helt rent vasketøj. Det er en lille holder med parfumeret olie, der sprede sin skønne duft igennem siv eller pinde. Denne reed diffuser har en dufte tid på op til ca. 30 dage. Den kan placeres lige hvor du ønsker i hjemmet og evt. på en fin bakke med nogle lys og blomster. Indeholder 120 ml....

  DKK. 199,95
 • BridgeWater - Car Perfume Sweet Grace
  Nyhed
  tilgængelig
  BridgeWater - Car Perfume Sweet Grace
  2244 - Car Perfume Sweet Grace

  Ønsker du en lækker velduftende bil, så kan vi varmt anbefale denne luftfrisker til bilen, i duften Sweet Grace som giver en orientalsk aroma af gnistrende te og patchouli, som skaber en rolig stemning. - Den skal opleves ! Luftfriskeren sættes på bilens ventilationskanal og holder duften i op til ca. 30 dage. Denne car perfume er brugervenlig og man kan...

  DKK. 59,95
 • BridgeWater - Room Spray White Cotton
  Nyhed
  tilgængelig
  BridgeWater - Room Spray White Cotton
  2241 - Room Spray White Cotton

  Denne room spray i duften White Cotton giver en frisk duft af helt rent vasketøj. En room spray er en luftfrisker og kan bruges i hele hjemmet. Duften White Cotton egner sig godt til de rum, der gerne må have en ekstra frisk duft, som f.eks. badeværelse eller bryggers.En flaske indeholder 198 ml.

  DKK. 119,95
 • BridgeWater - Room Spray Sweet Grace
  Nyhed
  tilgængelig
  BridgeWater - Room Spray Sweet Grace
  2240 - Room Spray Sweet Grace

  Denne room spray i duften Sweet Grace giver en orientalsk aroma af gnistrende te og patchouli, som skaber en rolig stemning. En room spray er en luftfrisker, som kan bruges overalt i hjemmet.  En flaske indeholder 198 ml. 

  DKK. 119,95
 • Vovite Candle White Cotton
  Nyhed
  tilgængelig
  BridgeWater - Vovite Candle White Cotton
  2239 - Vovite Candle

  Vovite Candle White Cotton fra Bridgewater er et duftlys i den lækreste duft af helt rent vasketøj. Perfekt til badeværelse eller bryggers, hvor der gerne må dufte dejligt friskt. Lyset kan stilles på en fin bakke evt. sammen med long lasting flowers, så det pynter lidt ekstra. Ca. mål er 4.7x4.7x5.7 cm.  Brændetid op til ca. 15 timer. 

  DKK. 29,95