Badeværelse

Der er 4 varer.

Badeværelset er ofte et rum hvor vi plejer os selv og typisk gør os klar til den kommende dag. Hos Ottonia tænker vi at det er vigtigt at dit badeværelse fremstår lækkert da det vil være med til at skabe et velvære for dig. Disse lækre rammer skaber du igennem dit valg af blandt andet boligtilbehør, derfor har vi udvalgt nogle fine produkter, so...

Badeværelset er ofte et rum hvor vi plejer os selv og typisk gør os klar til den kommende dag. Hos Ottonia tænker vi at det er vigtigt at dit badeværelse fremstår lækkert da det vil være med til at skabe et velvære for dig. Disse lækre rammer skaber du igennem dit valg af blandt andet boligtilbehør, derfor har vi udvalgt nogle fine produkter, som forhåbentligt kan hjælpe dig til at få dit drømme badeværelse. Vi har bl.a. nogle mindre Jar's  samt andre ting som du fx. kan bruge til vatrundeller, make-up børster, eller andet du har behov for at opbevare, på badeværelset. Vi kan også tilbyde en elegant Glam box med krystal greb, hvor du fx. kan opbevare dine smykker, make-up eller andet. Mange kvinder kan godt lide at have deres fine make-up og flotte parfumer stående fremme, her vil vi anbefale dig at udstille dine yndlings produkter f.eks på et lækkert etagerer eller på nogen af vores bakker. Vi skifter løbende ud i vores sortiment så du vil hele tiden kunne finde nye samt lækre varer.  

Mindre
Mere
Viser 1 - 4 af 4 varer
 • Bakke med krystal og spejlbund
  Nyhed
  tilgængelig
  Bakke med krystal og spejlbund
  1952090919/H22

  Elegant bakke som kan bruges i flere forskellige sammenhæng i forbindelse med din boligindretning.  Denne bakke kan pifte en hver kommode eller et hvert bord op. - Den er super lækker med f.eks blomster, lys m.m. Selve bunden er spejl, med em kraftig kant i lettere rå nickel kanten er store krystaller der er diskret bundet med "ståltråd" Ca. Mål: Dia. 20 cm.

  DKK. 289,75
 • Glam toiletrulle holder uden ring
  Ikke på lager
  Glam toiletrulle holder uden ring
  1893/170519/H27

  Ønsker du en toilet rulleholder som ikke kun er funktionel, men også super smuk, så er denne noget for dig. Toilet rulleholderen er lavet i metal, og den har en top som er med en masse flotte sten.  Denne toiletrulle holder er uden ring. Toiletrulleholderen måler ca.

  DKK. 439,75
 • Jar i sølv mosaik
  -40%
  tilgængelig
  Jar i sølv mosaik
  1760/020319/H22

  Lækker jar som er lavet i sølv mosaik. Yder mere har denne jar en glitrende effekt når lyset falder på også har den et lille klart greb. Denne jar er super lækker til flere stilarter, f.eks hvis man blander contemporary stilen med glam stilen.  Jaren kan bruges i flere rum i ens boligindretning. Vasen måler ca: H14,5 x 8 cm.

  DKK. 71,85 DKK. 119,75 -40%
 • Glam Toilet toiletrulleholder
  tilgængelig
  BESTILLINGSVARER, LEVERING CA. 2-8 UGER - Glam...
  15122017GW1522-00-NK/H8

  Kan du ikke få nok af glitter og glimmer så er denne Glam Style toiletrulleholder måske lige noget for dig. Denne fine toiletrulleholder er designet sådan så toppen har en ring samt en masse flotte sten på toppen, yder mere har den sten hele vejen rundt i kanten på foden. Toiletrulleholderen er lavet i metal. Toiletrulleholderen måler ca. H62 cm og kan...

  DKK. 529,75