Lamper & Lysekroner

Der er 3 varer.

Belysning er en vigtig del af boligindretningen, da den helt rigtige lampe/lysekrone skaber det helt rigtige look. Generelt er den rette belysning vigtig i din bolig også i forhold til din boligindretning. Lamper er med til at skabe hygge, især i vinterperioderne, derfor har vi hos Ottonia udvalgt nogle elegante lamper, som vil dekorer dit hjem,...

Belysning er en vigtig del af boligindretningen, da den helt rigtige lampe/lysekrone skaber det helt rigtige look. Generelt er den rette belysning vigtig i din bolig også i forhold til din boligindretning. Lamper er med til at skabe hygge, især i vinterperioderne, derfor har vi hos Ottonia udvalgt nogle elegante lamper, som vil dekorer dit hjem, de er både funktionelle og flotte i deres designs. Bordlamperne kan bruges på fx. natbordet og derved være med til at skabe et flot soveværelse. Bordlamperne kan også placeres på et sidebord/side table i stuen, eller fx. 2 større lamper på hver sin side af en kommode, dermed kan det skabe en hyggelig atmosfære. I forbindelse med at Glam stilen og det elegante udtryk i boligindretning er det som vi er mest optaget og inspireret af, har vi selvfølgelig også håndplukket vores lamper og lysekroner derefter. Vi synes at lamper i sølv og krystal lamper, er med til at give boligindretningen et løft, og samtidig får man lamperne/lysekronerne i hjemmet til at se flot og luksuriøst ud. Da vi ofte udskifter vores lamper/lysekroner ud, vil der være noget for en hver smag og det vil aldrig være det samme som du finder, da vi ikke har nogen bestemte varer fast i vores sortiment.

Mindre
Mere
Viser 1 - 3 af 3 varer
 • Lampe - Moderne glam lampe med krystal.
  -40%
  tilgængelig
  Lampe - Moderne glam lampe med krystal.
  1911/210918/H16

  Her modtager du en super flot lampe i glas krystal og aluminium med krome effekt.  Denne moderne glam style lampe kan bruges på kommoden, på et side table ved siden af sofaen eller lænestolen, du kan f.eks også bruge den som natlampe. Denne bordlampe måler ca. H. 90 x Dia. 35,6 cm.  Der medfølger ikke lyspære til lampen. 

  DKK. 1.499,85 DKK. 2.499,75 -40%
 • Lampe i krystal og kram.
  tilgængelig
  Lampe i krystal og krom.
  1906/130619/HF

  Super lækker lampe i krom og krystal. Denne lampe er designet på den måde at den har 1 krystal kugle i top og bund, i midten er der er en aflang stor krystal.  Der medfølger en hvid lampe skærm. Ønsker man en anden skærm kan man altid skifte den lampeskærm som medfølger.  Denne bordlampe måler ca. H. 73 x Dia. 33 cm.  Der medfølger ikke lyspære til lampen. 

  DKK. 1.379,75
 • Lampe med bling sten samt hvid lampeskærm
  tilgængelig
  BESTILLINGSVARER - Lampe med bling sten samt hvid lampeskærm
  1646/TIRAEUBT618S0CYLWH/H22

  Kan du ikke få nok er glimmer, så er denne lampe måske lige dig, da du får glimmer for alle pengene. Denne bordlampe er lavet i metal med bling sten, yder mere medfølger lampeskærmen som er hvid. Denne bordlampe måler ca. H. 45 x Dia. 18 cm.  Der medfølger ikke lyspære til lampen.  Lampeskærmen kan skiftes, hvis man ønsker.

  DKK. 569,75