Sengetøj 

Der er 14 varer.
Viser 1 - 14 af 14 varer
 • 8717285063362

  The Beach Resort er et lækkert dynebetræk som består af 100% bomuld med et fint/lidt anderledes motiv. Dette dynebetræk vurderer vi er  komfortabelt og åndbart.  Dette dynebetræk er i grålige nuancer med sort motiv. Dette dynebetræk er virkelig lækkert samt dekorativt og vi synes at det er med til at skabe en rigtig hyggelig atmosfære i et soveværelse....

  DKK 179,88 DKK 359,75 -50%
 • 8717285090511

  Dreams er et lækkert dynebetræk som består af 100% bomuld med en sød lille tekst. Dette dynebetræk vurderer vi er  komfortabelt og åndbart.  Dette dynebetræk er i Beige/sandvaret med grå undertoner og med hvid skrift. Dette dynebetræk er virkelig lækkert samt romantisk og vi synes at det er med til at skabe en rigtig hyggelig atmosfære i et soveværelse....

  DKK 359,75
 • Varer er tilgængelige med forskellige varianter

  Dette sengesæt er et must have for ethvert soveværelse, hvis du er til det mere romantiske og ønsker at drømme dig væk til at vågne op i en stor kæmpe lækker samt elegant Villa i The Hamptons i USA. Enkelt, men på samme tid er der sørget for detaljerne. Vi gør venligst opmærksom på at dette sengesæt kan være lidt stort i størrelsen. Lukning: Åben Farve:...

  DKK 289,75
 • 8717456029401

  Nu har du chancen for at sove fantastisk med dette Nature sengetøj med tekst, fjer og sommerfugle. Vi tænker dette sengesæt er oplagt til f.eks forår og sommer. Lukning: Åben med ekstra "lille" fold som enten kan foldes med dynen, eller hænge løst ned fra sengen Farve: Hvid med grå/sorte nuancer Kvalitet: 100% microfiber.

  DKK 199,75
 • Varer er tilgængelige med forskellige varianter

  Er du til damask design og ønsker du på samme tid også et moderne udtryk, så er dette design måske noget for dig.  Dette Goodnight sengesæt er lavet med flere forskellige detaljer som f.eks tekst og mønsker.  Lukning: ÅbenFarve:. sort, grå samt hvide nuancerKvalitet: 100% microfiber.

  DKK 199,75
 • Nu har du mulighed for alvor at "kridte banen op", med hvem der sover hvor. Mr. & Mrs. er et lækkert sengesæt med tekst på selve sengetøjet på forsiden af dynebetrækket samt tilhørende pude til.  Vi anbefaler at se alle billeder igennem. Lukning: ÅbenFarve:.  (Sand/Karamel farvet og brune nuancer)Kvalitet: Bomuld.

  DKK 289,75
 • Nedsat!
  Varer er tilgængelige med forskellige varianter

  Er du til damask design og ønsker du på samme tid også et moderne udtryk, så er dette design måske noget for dig.  Dette Goodnight sengesæt er lavet med flere forskellige detaljer som f.eks tekst og mønsker.  Lukning: ÅbenFarve:  Taupe/ Brunlige nuancer, vi vurderer at det har meget grålige undertoner. BEMÆRK, billedet kan snyde lidt i forhold til...

  DKK 119,85 DKK 199,75 -40%
 • Nu har du mulighed for at tjekke ind på dit helt eget hotel med dette lækre sengesæt som udstråler luksus og ro hver gang du går ind i dit soveværelse.   Dette Boutique Hotel sengesæt er lavet i et design med flere forskellige detaljer som f.eks tekst og mønsker.  Lukning: ÅbenFarve:. Brunlige nuancer med en snært af grå undertoner.Kvalitet: 100% microfiber.

  DKK 239,75
 • "Hi Gorgeous" er et lækkert sengesæt med tekst på forsiden af dynebetrækket, dertil er der et tilhørende pudebetræk med, som medfølger. Vi anbefaler at se alle billeder igennem. Lukning: Med tryk knapper i bundenFarve:. Grå, svag rosa samt hvide  nuancerKvalitet: Bomuld.

  DKK 279,75
 • "Angry love" er et lækkert sengesæt med tekst på forsiden af dynebetrækket, dertil er der et tilhørende pudebetræk med, som medfølger. Vi anbefaler at se alle billeder igennem. Lukning: Tryk knapper.Farve:. Sand/Hvid/Brunlige nuancerKvalitet: Bomuld.

  DKK 279,75
 • Butterfly er et lækkert sengesæt med tekst og sløjfe på forsiden af dynebetrækket, dertil er der et tilhørende pudebetræk med, som medfølger. Vi anbefaler at se alle billeder igennem. Lukning: Tryk knapper.Farve:. Grålige nuancerKvalitet: Bomuld.

  DKK 279,75
 • Lækkert sengesæt med et flot marokkansk inspireret mønster. Vi anbefaler at se alle billeder igennem. Lukning: ÅbenFarve:. Hvid, grå samt brunlige nuancer.Kvalitet: Bomuld.

  DKK 379,75
 • Lækkert "Think outside the box" sengetøj med mønster samt tekst. Sengetøjet er L220 cm, hvilket betyder at det passer til en dyne som er 220 cm. i længden. Lukning: Åben - Uden knapper eller lynlås.Farve:. Hvide/sorte nuancerKvalitet: 100% Micropercal - Som vi vurdere er ca. tilsvarende microfiber. Vi anbefaler at læse nedenstående beskrivelse inden køb. 

  DKK 119,88 DKK 239,75 -50%
 • Lækkert "Rustic bedroom" sengetøj med et let mønster og tekst. Sengetøjet er L220 cm, hvilket betyder at det passer til en dyne som er 220 cm. i længden. Lukning: Åben - Uden knapper eller lynlås.Farve:. grålige nuancerKvalitet: 100% Micropercal - Som vi vurdere er tilsvarende microfiber. Vi anbefaler at læse nedenstående beskrivelse inden køb. 

  DKK 119,88 DKK 239,75 -50%
Accept Site use cookies